Dagbesteding

Op de dagbesteding brengt u op een zinvolle, gestructureerde, maar vooral ook gezellige manier de dag door.

Dieren

Er verblijven paarden, ezels en koeien, maar ook kleiner vee zoals kippen, konijnen, honden en katten die graag door u verzorgd willen worden.

Rust

De ligging en de dieren zorgen voor een natuurlijke rust. Bovendien geldt bij ons: niets moet en (bijna) alles mag”.

Natuur

De boerderij ligt in het buitengebied van Offenbeek-Reuver in een uitgestrekte rustige omgeving die uitnodigt tot het maken van mooie groepswandelingen.

Welkom op Zorgboerderij “De Huiberg”!

Familie Dewinden en haar team heet u van harte welkom op Zorgboerderij “De Huiberg”, een dagbesteding midden in de natuur.

Bent u op zoek naar een dagbesteding en heeft u affiniteit met natuur, dieren en rust, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Bij ons geldt: “niets moet en (bijna) alles mag”.

Zorgboerderij “De Huiberg” is een boerderij in het buitengebied van Offenbeek-Reuver en ligt dicht bij de Duitse grens in een uitgestrekte rustige omgeving.

De boerderij heeft voorheen gediend als melkveehouderij, maar is in 2008 als zorgboerderij verder gegaan.

Er verblijven paarden, ezels en koeien, maar ook kleiner vee zoals kippen, konijnen, honden en katten die graag door u verzorgd willen worden.

Verder hebben wij een eigen moestuin die u mee zou kunnen onderhouden. Met de eigen geteelde producten uit deze moestuin koken wij, eventueel samen met u, een lekkere 3 gangen maaltijd die gezamenlijk rond 12 uur wordt gegeten.

De mooie omgeving nodigt uit tot het maken van mooie groepswandelingen onder leiding van een vrijwilliger, hierbij kunt u de natuur in zijn volle pracht aanschouwen gedurende de 4 jaargetijden.

Voor actuele activiteiten, bekijk onze Facebook-pagina.

Bekijk bovenstaand filmpje voor een impressie van Zorgboerderij de Huiberg.